Info

Sæson 2023/2024: Nyt program og tilmeldinger fra den 1.8.23

Om os: I Liuf Gymnastik er der plads til alle. Vi lægger meget vægt på det sociale, at vi indgår i et fællesskab, at vi hygger os og samtidigt får dyrket  motion på et niveau hvor alle kan være med. Man har mulighed for at deltage på det ønskede hold et par gange inden man tilmelder sig. Så gymnastikdøren er åben for dig :)

Samværsregler i LIUF Gymnastik:
Generelt er vi optaget af, at der skal være plads til alle i vores afdeling – og at alle skal trives. Der er voksne kontaktpersoner på alle hold, så tag kontakt hvis du er i tvivl om noget. Man kan også altid kontakte formanden. Man kan holde sig orienteret om vores aktiviteter via hjemmeside, facebook og sms eller mail fra afdelingen.
Alle instruktører over 15 år har børneattest.
Vi opfordrer alle til at holde en sober omgangstone, både mundtligt og skriftligt.
Der må ikke tages billeder i gymnastiksal eller omklædningsrum. Kontaktpersoner kan dog tage stemningsbilleder der bruges til at reklamere for holdet.
På børneholdene beder vi forældre om at opholde sig i omklædningsrum. Dels kan det virke forstyrrende med mange mennesker i gymnastiksalen og dels betragter vi det som en læreproces for børnene at gå til gymnastik ”alene”. De første par gange må man dog gerne være i gymnastiksalen, så det føles som en tryg overgang for barnet.
Hvis man observerer/oplever mobning, misforståelser, problematiske situationer, krænkelser eller andet, så tag straks kontakt til bestyrelsen som vil handle på det.

Sæson 2022/2023: Tilmelding fra 1.8. Opstart i uge 33 og 36, se under de enkelte hold. 
Alle hold træner i Lundergårdskolens gymnastiksal. Rulleskøjteløb foregår i Lundergårdhallen.

Begivenheder/ferie o.l.:
Gymnastikevent med åbent hus for børn/unge den 3.9.
Hele Danmarks Gymnastikuge i uge 36: Find et hold eller 2 du har lyst til at prøve og kom og prøv - det er ganske gratis.
Uge 42: Efterårsferie.
Juletræsfest: 10.12 kl. 14 - 16.
Uge 51/52: Juleferie.
Generalforsamling 15.2. kl. 19-20.
Uge 8: Vinterferie
Gymnastikopvisning i hallen: lørdag den 25.3.

Lundergård Idræts- og Ungdomsforening
Bodøvej 13
9800 Hjørring
CVR:    80693214
Ret medlemsoplysninger
Log ind
Lundergård idrætsforening | Bodøvej 13 | 9800 Hjørring | Tlf.: