Nyt medlem til gymnastikudvalget?

Kunne det være noget for dig? Der bliver nemlig nogle ledige pladser her i foråret. Det er både hyggeligt og sjovt og selvfølgelig et vigtigt stykke arbejde, der giver aktiviteter, motion og glæde for vores medlemmer. Kontakt fomand Mette (41 22 59 34), hvis du har lyst til at give et nap, eller bare høre lidt mere om arbejdet. Vi holder et afdelingsmøde den 5.2. kl. 19 i mødelokalet i Hallen, her er du også velkommen.

Sæson 19/20 er godt i gang - Yes!

MEN, du kan stadigvæk nå at komme med! Vi håber der er noget der kan friste - alle er så meget velkommen. OBS! Der er lukket for tilmeldinger til holdet: De seje tøser.
Er du i tvivl om det er noget for dig, eller hvilket hold du skal vælge, så har vi et godt tilbud. Du kan nemlig prøve gratis en gang eller to, inden tilmelding, men skriv eller ring til kontaktpersonen først.

Du er altid velkommen til at kontakte formanden Mette Møller på tlf 41 22 59 34 eller kontaktpersonen for det enkelte hold - se under holdbeskrivelser.

Aldersgrupper:
For de aller yngste (0-3 år) og mor/far/bedste kan vi byde på Forældre/barn gymnastik.
Førskolehold: De seje tøser og Turbodrenge.
Skolealderen: Vildbasserne, Pigefræs, 2 Dansetøse-hold og Spring/rytmemix.
Unge og voksne: Motionsboksning.
Voksne og seniorer: Mandehørm, Munter Motionsmix og Motionister.
For hele familien er der rulleskøjteløb i hallen om fredagen. (Tilmelding ikke nødvendig)

Opvisning: Som afslutning på sæsongen holder vi en stor opvisning - det er en herlig dag i afdelingen! Det foregår lørdag den 28. marts 2020 og starter kl. 11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


Se vores facebooksider?

Besøg:

Liuf Gymnastik

Motionsboksning

Zumba

“Del” og “Synes godt om”
På den måde bliver vi flere!